Ποιοι είμαστε




Η εταιρεία ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ιδρύθηκε το 2012 και εδρεύει στο Βόλο. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία εξειδικεύεται στη διαχείριση (project management) συγχρηματοδοτούμενων έργων,στην ανάπτυξη ολοκληρωμένων Συστημάτων Διαχείρισης, στη διεξαγωγή Ερευνών Αγοράς (market research), στην ίδρυση επιχειρήσεων, στις Μελέτες Αναδιοργάνωσης, ιδιαιτέρως των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ), στην Κοινωνική Οικονομία καθώς και στην επαγγελματική αποκατάσταση των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Όραμα – Αποστολή:

Οι άνθρωποι της εταιρείας ξέρουν να αφουγκράζονται, να επεξεργάζονται και να ικανοποιούν ενδελεχώς τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης.

Όραμά μας, το να συμβάλουμε στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, μέσα από την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα οργάνωσης, εγκατάστασης συστημάτων διαχείρισης, έρευνας αγοράς, προγραμματισμού καθώς και στρατηγικής ανάπτυξης.

Δέσμευσή μας, να παρουσιάζουμε στην σύγχρονη επιχείρηση, τα κατάλληλα μέσα και τρόπους ώστε να οργανωθεί εσωτερικά, να δημιουργήσει ένα προσωπικό πλάνο ανάπτυξης και προώθησης, εκπαιδεύοντας την παράλληλα, για νέα εργαλεία, νέες δεξιότητες και γνώσεις που θα την βοηθήσουν να σταθεί τον 21ο αιώνα και να δημιουργεί βιώσιμο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Στόχος μας, το να καλλιεργούμε στενές και μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες μας και να αποτελούμε την πρώτη τους επιλογή για οποιαδήποτε νέα επιδίωξη ή ιδέα.

Η επιτυχία μας βασίζεται στη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη των στελεχών μας καθώς και στη ενσωμάτωση καινοτομιών στις υπηρεσίες μας. Φροντίζουμε με τις γνώσεις, την εμπειρία και το επαγγελματικό μας δίκτυο, να συμβάλλουμε ουσιαστικά στην πρόοδο, ανάπτυξη και κερδοφορία της επιχείρησης σου, πάντα, με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Η ομάδα μας:

To σημαντικότερο σε μια επιχείρηση είναι το ανθρώπινο κεφάλαιό της.

Η ομάδα έργου της εταιρείας απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό με πολύχρονη εμπειρία στους τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας. Χαρακτηριστικό των ανθρώπων μας είναι η επιμονή στην ποιότητα και το πάθος για αποτελέσματα. Τα μέλη της ομάδας μας μετατρέπονται σε βασικά στελέχη των πελατών μας, κατανοώντας πλήρως τον τρόπο λειτουργίας , τους στόχους και τις ανάγκες τους.

Τα projects μας:

Μεταξύ άλλων συμμετοχή στα εξής προγράμματα:

A.      Συμμετοχή της εταιρείας στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη με την επωνυμία «Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» στο πλαίσιο  της από 17/04/2012 με αρ. πρωτ. 1874 πρόσκλησης της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ για την υλοποίηση «Τοπικών σχεδίων για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας»

Εταίροι του έργου είναι:

·         ΚΕΝΤΡΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΚΕΚ ΚΕΠΕΘ)

·         ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ & ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΣΒΘΚΕ)

·         ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (Ε.Α.Ε.Μ.)

·         ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

·         ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΟΛΟΥ

·         GREEN PRINTING M. ΕΠΕ

·         ΣΠΑΘΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ «MyCons»

·         ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ ΜΚΟ

 

Site του έργου: http://www.apasxolisimotita.gr

 

 

B.      Η εταιρεία ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ συμμετέχει στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη με την επωνυμία «ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΘΕΤΤΑΛΩΝ» Θεσσαλική Αναπτυξιακή Σύμπραξη για την Κοινωνική Οικονομία, στο πλαίσιο της από 17/04/2012 με αρ. πρωτ. 1874 πρόσκλησης της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, για την υλοποίηση " Τοπικών σχεδίων για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας".

 

 Εταίροι του έργου είναι:  ΑΜΚΕ "Ο ΤΡΙΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ", ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ ΖΩΗ & ΣΙΑ ΕΕ, ΚΕΚ: ΠΡΟΟΔΟΣ 21 ΕΠΕ, ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ (ΘΕΨΥΠΑ), ΚΕΚ ΑΙΓΕΑΣ, TV ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΑΕ.

 

Site του έργου: http://kinotonthettalon.gr/






Contact us
How to visit us
Contact details